Nestjes

6 juni 2020

Pomme is inmiddels oud genoeg en ze is op bezoek bij de kater. Hopelijk kunnen we in onze blog binnenkort meer nieuws vermelden. 

28 november 2019

Zoals jullie hebben gelezen woont Pomme sinds een paar maanden bij ons. Pomme is een heel mooi fawn poesje, en met haar gaan we proberen om een nestje te krijgen. Ze is nu nog wat te jong, en ook nog niet krols geweest, dus we moeten nog even geduld hebben.

8 februari 2019

In onze blog kun je lezen dat we besloten hebben Nabi te laten helpen. Er gaan dus geen nestjes meer van haar komen. Maar we gaan ons ori├źnteren op een 3e poesje erbij, om te kijken of we daarmee weer kunnen gaan fokken. 

Hou de website in de gaten!

6 juli 2018

Vandaag zijn we met Nabi naar de dierenarts geweest voor een echo, en Nabi is drachtig! Doordat het nog zo vroeg in de zwangerschap is is nog niet te zeggen hoeveel kittens er zijn. Wel lijkt het erop dat het er meer dan 1 is.

De dracht bij een kat duurt rond 61 dagen. (Tussen 58 en 65 dagen is normaal). Dit betekent dat Nabi rond half augustus zal werpen, en dat de kittens rond half november naar hun nieuwe huis zouden kunnen.

Hier kun je contact met ons opnemen als je serieus ge├»nteresseerd bent in een kitten.

Voorlopig houden we je op de hoogte via ons Blog.  Als het nestje er eenmaal is gaan we op deze pagina verder

Uit de dekking met Jack kunnen de volgende kleuren kittens geboren worden:

Het is een beetje afhankelijk van welke verdunningen Nabi draagt. Ze draagt in ieder geval choc, en het zou kunnen dat ze ook blauw draagt omdat ze ook voorouders heeft die blauw dragen. Rode Jack draagt beide verdunningen. 

Als Nabi geen blauwe verdunning draagt krijgt ze:  

FEMALES: 50% Brown tortie, 50% Choc tortie, 
MALES:       50% Brown,              50% Choc.

Als ze wel blauw draagt kan ze meer kleuren kittens krijgen, namelijk:

FEMALES: 37.5% Brown tortie, 12.5% Blue tortie, 37.5% Choc tortie, 12.5% Lilac tortie, 
MALES:       37.5% Brown,              12.5% Blue,               37.5% Choc,             12.5% Lilac.

14 juni 2018

Nabi is gedekt door Jack, een stamboek kater van cattery Zebdaj.

Hier kun je meer over Burma Stori Jack Daniels uit Zweden lezen. Jack is een hele mooie, rode kater die bovendien erg lief is.